Despre Lemn.Ferestre.Usi

Cine suntem - Ecoprest Consulting

Gandim sub ideea ,ce plus aduce in caminul dvs lemnul...cel mai vechi material de constructie , cel mai ecologic. Experienta noastra de 20 ani in domeniul lemnului va asigura conforul unei alegeri justificate.

AVANTAJELE ALEGERII LEMNULUI

Este cel mai bun izolator termic , nu contine aer in interior ci material plin care se opune pierderilor de caldura.Este un material cald. Este stiut ca lemnul nu vibreaza la fel ca alte materiale ,asigura si confort fonic. Lemnul nu are dilatatii si contarctii la temperaturi precum metalele sau plasticul. Lemnul este ecologic 100% , in plus nu absoarbe si nu emite radiatii,precum metalele. Lemnul in timp creste ca valoare poate fi usor de reconditionat fata de alte elemente de constructii. Ca disigne poate fi vopsit cu orice culoare dorita . Caldura lemnului este agreata in toate arhitecturile vechi sau noi.

Cu experienta noastra si alegerea dvs cu siguranta veti obtine rezultatul scontat.Productia din fabrica noastra se bazeaza pe ideea de a aduce caldura in caminul dvs. Diversitatea modelelor este un punct forte al nostru.

Evolutia Ecoprest

Un inceput promitator

Inca de la infiintare, Ecoprest Consulting a venit pe piata din Bacau cu o gama de produse diversificata, oferte de pret competitive si cu o echipa de profesionisti. Chiar daca abia se infiintase ca si societate comerciala, experienta fondatorilor dar si a echipei si-au spus cuvantul.

Dezvoltare continua

In evolutia companiei noastre am intampinat dificultati, depasindu-le constant si imbunatatindu-ne, satisfactiile fiind intotdeauna pe masura. Intotdeauna am pus clientii nostri pe primul plan, printr-o analiza atenta a pietei si strategii pe termen scurt, mediu si lung pentru a veni cu succes in intampinarea celor mai exigente dorinte ale dvs.

2008
2014
2017
ACUM

Rezultate spectaculoase

In urma investitiei permanente in tehnologie de fabricare de varf, a perfectionarii continue a procesului de productie, dezvoltarii capitalului uman si a implicarii totale in satisfactia clientilor nostri, Ecoprest Consulting s-a impus ca o firma de renume pe piata de profil pe tot teritoriu Moldovei.

Companie de renume pe piata din Romania

Ne-am impus ca un jucator important pe piata din Romania, prin calitatea produselor comercializate, parteneriatele cu firme de renume si reinvestirea permanenta a unei parti din profit. Suntem mandri de ceea ce am realizat si vom continua sa ne dezvoltam si sa oferim cele mai bune preturi, servicii si produse pentru dvs.

Intotdeauna am fost ghidat in viata profesionala de dorinta de a oferi doar cea mai inalta calitate a produselor si serviciilor la cele mai bune preturi de pe piata. Anii pe care i-am investit in dezvoltarea afacerii au fost productivi prin rezultatele ce s-au vazut si prin c;lientii multumiti.

Am dorit intotdeauna ca prin businessul ce il desfasor sa depasesc asteptarile clientilor, sa inchei doar parteneriate de succes si sa aduc un element de noutate si inovatie in tot ceea ce intreprind. In continuare imi doresc sa pot aduce caminului dvs. un plus de siguranta, confort, calitate si sa evoluam impreuna.

O afacere de succes se bazeaza in primul rand pe capitalul uman si perfectionarea continua a acestuia. De aceea lucram cu cei mai buni profesionisti din domeniu si ne imbunatatim continuu pentru viitor.

Ionel Condurat - Administrator ECOPREST CONSULTING

Parteneri

© Copyright 2019 - SC ECOPREST CONSULTING SRL. All rights reserved.
Engineered by
HOME


DESPRE NOI


PRODUSE


MEDIA


PROMOTII


CONTACT